НАШАТА ИСТОРИЯ

Sophie Atelier e фирма, дом на креативността.

Всичко започна

със силното желание да предложим на своите клиенти продукти и модели, които не сме срещали на пазара. Продукти, носещи част от душата, любовта, визията, въображението на своите създатели. Желаехме да дадем на пазара артикули със собствен почерк, които се отличават от останалите. Създадохме и развихме успешно Facebook, Instagram и Tik Tok страници. С много труд и отдаденост на своята мисия, завладяхме сърцата на своите клиенти. Те абсолютно ни се довериха, усещайки отношението към всеки един от тях, вниманието, с което изработваме и опаковаме всяка наша поръка, за да достигне успешно и навреме до всеки един клиент.

Заложихме на висок клас дизайнерски дантели, силк сатен, тафта, кадифета, коприна, кожи. Безкомпромисни сме в избора на материали.

За времето, в което сме на пазара достигнахме до много от вас, освен клиенти вие станахте и останахте наши верни приятели. Бяхме част от вашите най-лични и специални моменти. Осъществихме клиентска и партньорска мрежа тук и по света.

Наши верни клиенти за най-актуалните звезди, певици, актриси, водещи, риалити звезди.

 

За нашата продукция и производство:

Нашият екип изработва и се снабдява само с това, от което наистина има нужда. Нито повече, нито по-малко. В края на годината нямаме излишъци.

 

Как се грижим и допринасяме за околната среда и вредните емисии?

Нашите методи и процедури по снабдяване с материали, изработка, доставка до краен клиент, свеждат до минимум отделянето на вредни емисии (С02) – въглероден диоксид. За тази цел извършваме всичко локално от производството, където всичко е ръчно изработено, до опаковане и извършване на доставката до крайни клиенти. Свели сме до минимум ненужните пътувания на всеки етап от производствения цикъл.

100% СИГУРНО ПЛАЩАНЕ

СИГУРЕН ТРАНСПОРТ
ЗА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА

БЪРЗА ДОСТАВКА