НАШАТА ИСТОРИЯ

Sophie Atelier e фирма, дом на креативността.

Всичко започна

със силното желание да предложим на своите клиенти продукти и модели, които не сме срещали на пазара. Продукти, носещи част от душата, любовта, визията и въображението на своите създатели. Желаехме да дадем на пазара артикули със собствен почерк, които се отличават от останалите. За да сме винаги близо до вас, създадохме и развихме успешно Facebook, Instagram и Tik Tok страници. С много труд и отдаденост на своята мисия, завладяхме сърцата на своите клиенти. Изградихме доверие посредством персонално отношение, внимание към детайлите при изработката и опаковката на всяка наша поръка, за да достигне и навреме и в перфектен вид до всеки един клиент.

Заложихме на най-висок клас дизайнерски дантели, силк сатен, тафта, кадифета, коприна, кожи и други луксозни материали. С качеството никока не правим компромис.

За времето, в което сме на пазара достигнахме до много от вас, освен клиенти вие станахте и останахте наши верни приятели. Бяхме и ще продължаваме да бъдем част от вашите най-лични и специални моменти.

Клиентската и партньорската ни мрежи са навсякъде в България и в няколко специални точки по света.

Наши верни клиенти са много от най-актуалните звезди, певици, актриси, водещи, риалити звезди.

 

За нашата продукция и производство:

Всеки продукт се изработва с изключително внимание към детайла. Не пестим усилия в търсенето и намирането на най-висококачествените материали. Същевременно нашият екип изработва и се снабдява само с това, от което наистина има нужда. Нито повече, нито по-малко. В края на годината нямаме излишъци.

Как се грижим и допринасяме за околната среда и вредните емисии?

Нашите методи и процедури по снабдяване с материали, изработка, доставка до краен клиент, свеждат до минимум отделянето на вредни емисии (С02) – въглероден диоксид. За тази цел извършваме всичко с максимално къса логистична верига и подкрепяме  местното производство, където всичко е ръчно- от изработката до опаковането и извършването на доставката до крайни клиенти. Свели сме до минимум ненужните пътувания на всеки етап от производствения цикъл.

100% СИГУРНО ПЛАЩАНЕ

СИГУРЕН ТРАНСПОРТ
ЗА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА

БЪРЗА ДОСТАВКА